Projekter / events

PROJEKT NY START TIL DIG  – GRATIS PROJEKT

PROJEKTET ER MÅLRETTET FAMILIER MED ET KRÆFTRAMT BARN ELLER ET KRÆFTRAMT UNGT MENNESKE. PROJEKTET ER ET KOM-GODT-I-GANG- PROJEKT.

DET ER KLART, AT DET AT FÅ AT VIDE AT ET BARN, ET UNGT MENNESKE ELLER EN VOKSEN HAR FÅET KRÆFT, ER EN VOLDSOM BESKED AT FÅ, OG KAN GIVE ET CHOK, OG KAN MEDFØRE FØLELSER SOM DEPRESSION, SORG, ANGST ELLER HJÆLPELØSHED.

FORDI ET FAMLIEMEDLEM HAR FÅET KRÆFT, BEHØVER MAN IKKE AT VÆRE UNDERKASTET DISSE FØLELSER. MAN KAN GØRE NOGET.

DE KRÆFTPATIENTER, DER TAGER KAMPEN OP PÅ FORSKELLIG MÅDE, KLARER SIG VÆSENTLIGT BEDRE END DEM, DER OPGIVER. JEG VIL GERNE TILBYDE DIG MIN HJÆLP.

I PROJEKTET LAVER JEG TERAPI, OG UNDERVISER DIG I, HVAD MAN SOM KRÆFTPATIENT KAN GØRE, OG HJÆLPER DIG NÆNSOMT GENNEM FORLØBET. 

DENNE BEHANDLING KAN FUNGERE SAMMMEN MED DEN ØVRIGE KRÆFTBEHANDLING PÅ HOSPITALET.

TIL PROJEKT NY START TIL DIG SØGES NOGLE FAMILIER MED ET KRÆFTRAMT BARN ELLER ET UNGT MENNESKE. JEG TILBYDER ET FORLØB PÅ 6 GANGE, HVOR I SOM FAMILIE KOMMER HOS MIG, CA. EN GANG OM UGEN.

HVER SESSION VARER 1.5 TIME, OG ER GRATIS, DA DET ER ET PROJEKT. ER I INTERESSEREDE I AT FORTSÆTTE EFTER DE 6 GANGE, KAN DET LADE SIG GØRE, HVOR I SELV BETALER PER SESSION. PROJEKTET KØRER 6 GANGE UD OVER DE FØRSTE 6 GANGE, OG MAN BESTEMMER HELT SELV, OM MAN ØNSKER AT DELTAGE I ALLE TOLV GANGE.

DET ER MIN ERFARING, AT DET ER EN GOD IDE, AT TAGE HELE FAMILIEN IND OG ARBEJDE MED DEN, MED FOKUS PÅ BARNET ELLER DEN UNGE.

VI SKAL BL.A. ARBEJDE MED EN TIDSLINJE, HVORNÅR SYGDOMMEN OPSTOD, HVORDAN DEN BLEV BEHANDLET, HVOR BARNET/DEN UNGE ER I FORLØBET NU SAMT MED HVORDAN HAR BARNET/DEN UNGE OG FAMILIEN DET.

I TERAPIEN SKAL VI ARBEJDE MED FORSKELLIGE METODER SOM TEGNINGER, AFSPÆNDING, TANKEBILLEDER OG FANTASIREJSER M.M.

FØR OG EFTER FORLØBET VIL JEG BEDE JER UDFYLDE ET SPØRGESKEMA. 

HVIS DU TILMELDER DIN FAMILIE PROJEKTET, SKAL I FØRST TIL EN SAMTALE HOS MIG, HVOR I FÅR MERE AT VIDE OM PROJEKTET. SE MERE PÅ WWW.PSYKOLOGKJ.DK

FOR FORELØBIG TILMELDING RING TIL MIG PÅ 40 10 90 43, OG INDTAL EN BESKED PÅ MIN SVARER ELLER SEND EN MAIL PÅ: INFO@PSYKOLOGKJ.DK